Jouw software beveiligen en op orde maken is heel belangrijk, maar hoe je regel je dit eigenlijk en waarom is dit belangrijk? Door jouw software te beveiligen ben je beter beschermd tegen activiteiten van buitenaf. Bescherm jouw bestanden met Carthago ICT, zij zijn experts in softwareontwikkeling en beveiliging online.

Waarom is beveiligen zo belangrijk?

Vandaag de dag worde hackers steeds sluwer en sneller in het hacken van software en IT-omgevingen. Wie weet lees je dit wel eens in het nieuws, dat hackers steeds meer manieren vinden om mensen op te lichten en dit doen zij op een steeds meer gedurfde manier. Hierdoor is het nog belangrijker geworden om jouw omgeving en bestanden goed te beveiligen. Door hulp van experts in te schakelen op het gebied van cybersecurity ben jij online veel beter beschermd. Je kunt bijvoorbeeld een security scan aanvragen, hierdoor kunnen de experts zien waar de eventuele problemen zijn in jouw online beveiliging.

Voorkom onnodig hoge kosten

Voorkom eventuele beveiligingslekken die onnodig veel geld kunnen kosten later. Experts helpen jou door precies te laten zien waar eventuele zwakke plekken liggen in jouw online omgeving. Je krijgt een een bericht met de vermoedens die zij hebben gevonden wat schadelijk kan zijn voor jouw online omgeving. Hierdoor blijft de veiligheid voor jouw bestanden up to date. De experts hebben steeds nieuwere technieken om eventuele hackers en boosdoeners tegen te gaan. Het is dan ook belangrijk om cybersecurity in te schakelen en serieus te nemen.

Software laten ontwikkelen in 5 stappen

Ben jij naast cybersecurity ook geïnteresseerd in softwareontwikkeling voor jouw bedrijf? Maatwerk software ontwikkeling door Carthago ICT kan jou hiermee helpen, de ontwikkelaars zijn vanaf het begin tot het eind in het proces betrokken. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en zij denken actief mee met een open blik.

In 5 stappen kan jij al software ontwikkelen samen met Carthago ICT.

1: Het doel van de software die jij wil laten maken

Waarvoor wordt de software gemaakt, is er een probleem dat jij wil oplossen met de software.

2: De techniek achter de software

Wat voor soort software heb jij nodig? Op welk platform en op wat voor soort toestel moet de software gebruikt worden.

3: Welke kenmerken moet de software krijgen?

Welke voorwaarden heb jij voor de software en aan welke eisen moet de software voldoen.

4: Het prototype maken

Vervolgens worden er wireframes gemaakt, zie dit als een schets of de bouwtekening van de software.

5: De software wordt ontwikkeld

Ben jij tevreden met de bouwtekening? Dan kan de software daadwerkelijk gemaakt worden.