Coral Paintshop pro 2020 ultimate

Paintshop pro 2020 ultimate is de meest uitgebreide versie van Paintshop pro. Bij deze versie komen veel extra´s. Paintshop pro ultimate is gericht op de wat meer serieuze editors. Daarbij is de 2020 versie een stuk verbeterd ten opzichte van de versie uit 2019. Wat er allemaal is verbeterd en welke verschillen er zitten tussen de reguliere Paintshop pro en Paintshop pro ultimate lees je hier.

 Verbeteringen Paintshop pro 2020

Paintshop pro ultimate 2020 is erg verbeterd ten opzichte van 2019. 2 van de belangrijkste nieuwe functies zijn: GRFX studio en Parallels Toolbox. De GFRX studio bestaat uit een enorm scala aan grafische effecten. Door middel van deze effecten kun je in een paar klikken je foto transformeren. Parallels Toolbox is ook een nieuwe functie op Paintshop pro ultimate 2020. De Parallels toolbox fungeert als een probleem oplosser. Met de tools uit de toolbox kun je met één klik verschillende problemen oplossen en ruimte besparen op de harde schijf. Eén van de tools uit de toolbox is dat je je computer met een par klikken kunt optimaliseren voor een presentatie. Door de toolbox hoef je geen losse apps te installeren om de functies uit de toolbox uit te kunnen voeren. Naast GFRX studio en de toolbox zijn er nog vele andere nieuwe functies en verbeteringen. Denk aan onder andere: smartclone, een verfijnder penseel, een snellere tekst rendering, betere scherpte, snellere tekstbewerking en overall betere prestaties.

 Verschil Paintshop pro ultimate en Paintshop pro

Tussen Paintshop pro en Paintshop pro ultimate zitten, zoals gezegd, nogal wat verschillen. Paintshop pro ultimate is gewoon een stuk uitgebreider. Zoals bij de 2019 versie van Paintshop pro ultimate zijn ook bij Paintshop pro 2020 de GFRX studio en Parallels toolbox niet inbegrepen. Buiten deze is Paintshop pro ultimate ook nog eens voorzien van photomirage express: deze functie zet foto’s moeiteloos om in animaties. Ook heb je Corel aftershots 3: voor het beheren van foto collecties. Het schilder-programma: Corel painter essentials 6 en de creatieve collectie van Corel: extra penselen, texturen en achtergronden zijn ook extra’s van Paintshop pro ultimate 2020.